5/5

Gezondheid

Hygiëne en gezondheid zijn heel belangrijk. We zouden ook graag alle bijzonderheden betreft gezondheid en het karakter van onze hotelgasten ontvangen, zo kunnen wij hier zo goed mogelijk op inspelen. Indien nodig is het toedienen van medicijnen voor ons geen enkel probleem. Eventuele chronische klachten bent u verplicht om aan ons door te geven, dan kunnen wij beoordelen of uw kat(ten) toegelaten wordt om te komen logeren. Mochten er speciale wensen zijn, laat het ons dan weten. Er is veel mogelijk!

We vragen ook om uw kat(ten) te behandelen voor parasieten 1 week voor het verblijf. Indien we toch iets vinden bij uw kat, zullen wij uw kat behandelen. Indien we twijfels hebben over de gezondheid van uw kat(ten) overleggen wij dit met de eigenaar. Indien nodig schakelen wij de dierenarts in en bij twijfels voor besmettingen naar andere logees zal uw kat in een quarantaineruimte verblijven. Alle kosten die gemaakt worden tijdens het verblijf (behandelen parasieten, dierenarts enz.) worden aan u doorberekend. 

Wij zouden graag hebben als uw kat in ons hotel verblijft dat de nageltjes geknipt worden, mocht het niet lukken proberen wij het gewoon.

Katers ouder dan 6 maanden zijn welkom in ons hotel als ze gecastreerd zijn. 

Een enkel kattenras (Burmees, Exotic, Pers, Highland/Scottish Fold en soms bij een Britse korthaar) heeft een verhoogd risico op branchycephalie (ademhalingsproblemen) en er kan sprake zijn van oog – en neusuitvloeiing. Hierdoor is er voor onze andere logees een hoger besmettingsgevaar. Helaas laten wij deze katten niet toe in ons hotel.