5/5

Kattenhotel

In ons hotel zijn de suites zo ingericht dat ze inspelen op de behoeftes van de kat. Zo voelen onze katten en gasten zich snel veilig in hun eigen ingerichte suite. Katten kunnen niet in een groep met andere verblijven net als bij een kattenpension, maar onze suites zijn alleen voor jouw kat(ten). Zo kunnen wij ze goed in gaten houden. 

Er zijn verschillende kamers, met of zonder buitenverblijf. We wonen in het buitengebied en er is genoeg te zien voor katten met buitenverblijf. (Vogels, vlinders etc.) 

Op de achtergrond rustgevende muziek, aangename maar ook constante temperatuur en ook voor alleen de binnenverblijven zuivere lucht aan- en afvoer en elke suite is voorzien van daglicht. Hygiëne is heel belangrijk; alle verblijven worden dagelijks gereinigd. De eigenaar van onze gasten wordt op de hoogte gehouden met een foto en eventueel een video via whatsapp of e-mail. 

Gezondheid

 

Heeft uw kat medicijnen of extra verzorging nodig, dat is voor ons geen enkel probleem.

Als uw kat door ouderdom moeilijk zichzelf kan voortbewegen is dat voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen door middel van schuin oplopende plankjes, trapjes enz. dat ook zij zichzelf thuis voelen. 

Bij twijfel over gezondheid van uw kat zal er een dierenarts geraadpleegd worden. Dit natuurlijk in overleg. De kosten zullen na het verblijf verrekend worden. 

Verzorging

 

Katten wassen zichzelf meerdere keren per dag. Dit is eigenlijk de beste vachtverzorging die je kunt hebben. Wij zorgen dat uw kat netjes verzorgd wordt. De borstels die ze eventueel thuis gewoon zijn mag u bij ons ook meebrengen. Mocht er iets bijzonders zijn of zijn er wensen, gelieve dit bij de reservering door te geven.  

Roomservice (eten)

Onze gasten beschikken over brokjes van Royal Canin en vers drinkwater. 1x per dag wordt er ook natvoer van verschillende smaken gegeven zodat er keuze genoeg is. Snacks worden ook regelmatig geserveerd.

Heeft uw kat ander (dieet)voer dan mag u dat gerust meebrengen. De kosten voor het verblijf blijven hetzelfde. 

Aandacht en beweging

Individueel kijken we welke behoeftes de kat nodig heeft. Voor ons is niets te gek om de katten het naar hun zin te maken. In onze suites is genoeg bewegingsvrijheid om te klimmen en spelen. Wij zorgen ook voor voldoende aandacht en beweging/afleiding. Er worden speeltjes, vloerpuzzels aangeboden en katten die het fijn vinden worden geknuffeld. 

Mocht je iets van thuis willen meebrengen zoals mandjes, speelgoed, waterreservoir enzovoorts dan is dat geen enkel probleem.